Afdrukken

Het doorgeven van uitslagen en uitstellen van bekerwedstrijden gaat via teambeheer. Bij vragenkan je terecht bij bekerleider Hans Wennekes (klik voor contactgegevens).

De loting en uitslagen van de wedstrijden bekertoernooi staan ook vermeld in Teambeheer.

Onder het menu 'bekertoernooi' zijn de lotingen en uitslagen te vinden van alle rondes.


De wedstrijden van het bekertoernooi van Darts in Delft worden gespeeld van september t/m juni.

Hieronder enkele belangrijke passage uit ons wedstrijdreglement. Het volledige wedstrijdreglement kun je HIER vinden.

Artikel 22

a. Aan de bekercompetitie doen alleen teams mee die zich bij de start van het seizoen tijdig hebben ingeschreven voor deelname aan de bekercompetitie.

g. Naast het hoofdtoernooi van de bekercompetitie wordt er voor teams uit respectievelijk de 1e, 2e en 3e divisies tevens per divisie een eigen troostcompetitie georganiseerd. Plaatsing voor het troosttoernooi van de eigen divisie geschiedt na uitschakeling in het hoofdtoernooi. Dus, nadat een team, welk gedurende de reguliere competitie uitkomt in de 1e, 2e of 3e divisie, een wedstrijd verliest in het hoofdtoernooi, dan plaatst dit team zich automatisch voor de volgende ronde van de troostcompetitie van diezelfde divisie.

h. Artikel 22h. is slechts geldig tot en met de kwartfinales van het hoofdtoernooi van de bekercompetitie. Oftewel, in het geval dat een team uit de 1e, 2e of 3e divisie in het hoofdtoernooi de halve finale weet te bereiken, zullen zij, bij verlies in de halve finale of finale van het hoofdtoernooi, niet meer deel nemen aan de troostcompetitie van de eigen divisie.

Artikel 23

i. Voor de bekercompetitie gelden dezelfde wedstrijdregels als voor de reguliere competitie, tenzij anders bepaald in de Algemene Ledenvergadering of het wedstrijdreglement.

 
Categorie: Bekertoernooi