Afdrukken

Beste leden,

Allereerst wil ik iedereen namens het bestuur nog de allerbeste wensen doen voor dit nieuwe jaar!

Ook wij hebben nog geen idee wat dit jaar gaat brengen en wanneer we eventueel de competitie 2021-2022 weer kunnen opstarten.
Uiteraard hopen wij dat dit weer zo snel mogelijk kan!

Het is in ieder geval vooralsnog de bedoeling om het seizoen 2021-2022 geheel af te maken. Wat betekend dat we wat langer door zullen gaan. Maar ook dit is weer afhankelijk van wanneer er wat mogelijk is.
Helaas is het zo dat heropening van de horeca niet echt de hoogste prioriteit heeft en al helemaal niet zonder allerlei beperkende maatregelen. Daar kunnen we van vinden wat we willen maar het blijft een feit welke ons belemmerd de dartsport 'normaal' uit te oefenen. 

Maar als ik zelf een voorzichtige inschatting mag doen zullen pas na de carnaval de meest beperkende maatregelen worden opgeheven en kan er weer (enigszins) normaal worden gedart.
Uiteraard hoop ik eerder, niet eens zozeer voor het darten maar nog veel meer voor 'onze' horeca want die zijn de afgelopen twee jaar wel heel hard geraakt.

Dus helaas op dit moment geen goed nieuws (met de woorden 'positief' en 'negatief' ben ik wel een beetje klaar en gebruik ik dus liever niet). 
Zodra er meer, en beter, nieuws is zullen wij jullie daar direct van op de hoogte stellen.

Met vriendelijke groet,
Richard de Vos


TOTO Dutch Open Darts 2022 verplaatst naar juni

De TOTO Dutch Open Darts 2022, die plaats zou vinden op 4, 5 en 6 februari gaat wederom niet door vanwege de coronacrisis. Het grootste open dartsevenement ter wereld wordt verplaatst naar 10, 11 en 12 juni.

“Ongelofelijk jammer natuurlijk”, aldus Paul Engelbertink, directeur van de Nederlandse Darts Bond. “We zitten opnieuw in een coronacrisis met allerlei maatregelen en veel onzekerheid over wat er in de komende maanden allemaal wel en niet kan. Niemand weet op dit moment hoe lang we nog met extra maatregelen te maken hebben. Wij moeten opnieuw schakelen en kijken wat er wél kan en daarom hebben we het evenement verplaatst naar juni. Wij gaan er alles aan doen om in juni weer een ouderwets dartsfeest te organiseren. Aan ons zal het niet liggen”, aldus Engelbertink.

Inschrijvingen
De inschrijving was al geopend sinds 1 oktober 2021 en inschrijven is nu mogelijk tot en met zondag 22 mei 2022. Indien je al bent ingeschreven en in juni deel wilt nemen, dan hoef je niets te doen. Ben je al ingeschreven maar wil of kun je in juni niet deelnemen, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen er dan voor dat jij je inschrijfgeld volledig terugkrijgt.

Entreetickets
Ook voor mensen die entreetickets hebben gekocht geldt hetzelfde als hierboven beschreven bij de inschrijving. Dus indien je al entreetickets hebt gekocht en je deze in juni wilt gebruiken, dan hoef je niets te doen. Heb je al entreetickets gekocht maar wil of kun je in juni niet naar De Bonte Wever komen, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zorgen er dan voor dat jij je geld van de entreetickets volledig terugkrijgt.

Hotelovernachtingen
Hotelovernachtingen bij De Bonte Wever worden verschoven naar juni of kunnen worden geannuleerd. Alle mensen die een kamer hebben geboekt bij De Bonte Wever krijgen zo spoedig mogelijk een e-mail met verdere informatie omtrent hun hotelboeking.

Foto: Jos Groen

Categorie: Algemeen