Afdrukken
Start seizoen 2022-2023
 
Na enige opstartperikelen gaan we nu toch écht weer beginnen!!!

Op dinsdagavond 27 september heeft de bekerloting plaats gevonden voor de 1e ronde van het bekertoernooi. De loting is verricht door Richard, Aad en Leny. De 1e ronde wordt gespeeld in week 40 (ma 3-10 t/m vrij 7-10).
Ere-divisie teams konden niet tegen elkaar loten en spelen de 1e ronde altijd een uitwedstrijd. Dit omdat teams uit de Ere-divisie na verlies niet terugvallen in 1 van de troosttoernooien per divisie.

De loting is gepubliceerd op de website. KLIK HIER

Komende week komt deze ook in Teambeheer. 
 
De ALV 2022 zal worden gehouden op maandag 10 oktober 2022 in Sportcafé De Mookies. Aanvang is 21:00 uur.
Voorafgaand aan de ALV worden de kampioenen en de teams welke een 2e plaats hebben behaald in alle poules seizoen 2021-2022 gehuldigd middels een bekeruitreiking. Aanvang 20:00 uur.
 
Het competitieprogramma 2022-2023 volgt z.s.m. De competitie start in week 41 (ma 10-10 t/m 14-10). 
 
 
Meerdere spelers zoeken een team 
 
Mijn naam is Ryan ik ben 19 jaar oud en ik dart eigenlijk al een paar jaar als hobby, er goed ben ik niet meestal ligt het gemiddelde rond de 50. Ik dart altijd met mijn vader die ook al erg lang dart, we zitten op hetzelfde niveau maar worden het ook beu om steeds tegen elkaar te spelen.
Mijn vader is 45 jaar oud en dart dus ook al minimaal 5 jaar als hobby. Hij gooit hetzelfde als ik en spelen altijd wel voor de lol en de gezelligheid. 
Ons zou het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en darts hopelijk bij ons naar een hoger niveau te brengen.

Ben je als team nog op zoek naar twee enthousiaste darters dan kun je contact opnemen met Ryan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Jelle Mathieu, Ik heb 2 jaar voor Pa en zijn Jongens gegooid maar helaas is dat team vlak voor corona uit elkaar gevallen.
Ik heb nog altijd veel plezier in het spelletje en wil graag komend jaar weer in een teampie gooien.
Met Pa en zijn Jongens heb ik 1 jaar eerste divisie gegooid en daarna 1 jaar eredivisie.
Zouden jullie kunnen kijken of er een team is in de eerste divisie of eredivisie gooit die nog een speler mist?
 
Met vriendelijke groet,
 Jelle Mathieu
 
Ben je als team nog op zoek naar een enthousiaste darter dan kun je contact opnemen met Jelle per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I will move to Delft in mid September for my new job and I am looking for a team to play darts. I come from Austria where I played in the 4th Viennese division, just to give a feeling for my level. At the moment I play a three dart average of about 55. I speak english and german, no dutch at the moment. If there is any team in need of players I would be happy to be contacted.
 
Kind regards,
Daniel Jirovec
 
Ben je als team nog op zoek naar een enthousiaste darter dan kun je contact opnemen met Daniel per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inschrijving seizoen 2022-2023

De inschrijving voor het komende seizoen 2022-2023 is inmiddels gesloten. Hopelijk wordt dit weer eens een normaal seizoen waarin alle wedstrijden op de gebruikelijke wijze kunnen worden afgewikkeld.

Er is nog plaats voor enkele teams, deze kunnen echter niet meer meedoen aan het bekertoernooi.
Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (1 of 2 reserves zijn aan te raden). De contributie voor het seizoen 2022-2023 bedraagt 15 euro per lid. De locatie (mits deze voldoet aan de voorwaarden) en thuisavond bepaal je zelf als team.

Info 06-51722921 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Succes dus met inschrijven. Lukt het niet of heb je nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Promotie degradatie 2021-2022

(in groen de winnaars)
 
De Mannûh The Madhouse Masters 5 - 4
The Madhouse Masters De Mannûh 3 - 6
De Overlopers Bull shit 0 - 9
Bull shit De Overlopers 8 - 1
De Weggooiers DZN 5 - 4
DZN De Weggooiers 6 - 4
Dart United Perfecte Schoonzonen 3 - 6
Perfecte Schoonzonen Dart United 4 - 5
De Ossies DAB 5 - 4
DAB De Ossies x - x
PDC Hele-Boel 4 - 5
Hele-Boel PDC 5 - 4
Categorie: Algemeen