Afdrukken
Wederom uitstel competitie 2020-2021
Hoewel er geen vaste datum was vastgesteld en gecommuniceerd hadden we toch de hoop om half oktober de competitie 2020-2021 te kunnen opstarten. Dan hadden we ook nog een volledig seizoen kunnen afwerken. 
Het zal jullie niet zijn ontgaan dat de nieuwe maatregelen die maandag 28 september door de regering zijn aangekondig en per 29 september ingaan, voor tenminste een periode van 3 weken, behoorlijk roet in het eten gooien.

De horeca moet om 22:00 uur dicht en ná 21:00 uur mag er niemand meer worden toegelaten.
Of je het er nu mee eens bent of niet maar dit maakt darten in competitieverband op dit moment helaas onmogelijk!
Besloten is om ons te beraden op mogelijkheden om later dit jaar te starten en in welke vorm. Of iets vrijblijvends te organiseren. Een heel seizoen afwerken vóór het begin van de zomervakantie 2021 is nu onmogelijk, althans niet in de normale opzet. Input, suggesties en ideen vanuit de leden zijn van harte welkom.
Uiteraard zijn de locaties vrij om zelf activiteiten te organiseren in de komende periode en wij juichen dat ook toe. Ook leden kunnen natuurlijk 'gewoon' nog een pijltje gooien in één van de locaties, zo blijf je nog een beetje op niveau of zelfs meer. En ook de locaties zullen enorm blij zijn met een beetje steun.
 
Voorlopig is het weer afwachten hoe de situatie zich ontwikkeld en of de maatregelen na 3 weken weer worden versoepeld of juist nog strenger worden. 

Veel sterkte maar bovenal een goede gezondheid! 
 

Inschrijving seizoen 2020-2021
 
Dit gaat via de inschrijflink:
 
Captains van teams uit 2019/2020 kunnen inloggen met hun bestaande code.
Nieuwe teams kiezen rechtsonder voor Nieuwe team?.

Digitaal darten?
 
- Facebook: JDC Virtual - Youtube: youtu.be/t6sZoIsG_dw - Website: http://www.juniordarts.com/index.php/news - Info over JDC Virtual WK: https://www.godartspro.com/jdc-virtual/route-to-the-rock
  

Schema('s) competitie importeren in agenda!
Het is mogelijk om de wedstrijden van jouw en/of locatie team te importeren in je agenda;
Ga naar https://www.dartsindelft.nl/index.php/teams-2019-2020 of in het menu 'competitie' > 'teams 2019-2020'.
Klik op 'teams', selecteer jouw team en scroll geheel naar beneden. Daar vind je een agenda symbool met de tekst 'toevoegen aan agenda'. Als je op deze link klikt wordt er een .ics bestand gedownload wat je (tijdelijk) opslaat op je computer.
Dit bestand kan je via de instellingen van je agenda (Gmail, Outlook) importeren. 
Wedstrijdreglement 2019-2020
Alle leden worden geacht kennis te hebben van het wedstrijdreglement, dit voorkomt onnodige irritaties/discussies en scheelt ons (lees Leny) een hele hoop werk en gedoe! 

Speler en/of team gezocht???

Onder 'Competitie' is een nieuwe pagina waarop je een oproep kan (laten) plaatsen voor een speler of team.

Categorie: Algemeen